Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جمهوری با تاکید بر اینکه در درمان کرونا اگر کسی بیمه نیست، حتما تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد، گفت: وام یک میلیونی هم برای خانوارها که حدود ۱۰ میلیون خانواده می‌شود، پرداخت می‌شود که البته این وام برای همه یارانه‌بگیرها نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه روز چهارشنبه هیات دولت گفت: به سبب اوج گیری کرونا در کشوردر آستانه مرحله جدیدی از مسوولیت پذیری‌های اجتماعی قرار گرفتیم و به همین دلیل از روز شنبه محدودیت‌های شدیدی در کشور اعمال می‌شود و شهرهایی که شرایط قرمز دارند تقریبا به حالت تعطیل در می‌آیند و شهرهای نارنجی به حالت نیمه تعطیل خواهد بود در موارد ضروری افراد سر کار حاضر شده و فروشگاه ها و کسانی که خدمات و کالا به مردم ارائه می‌کنند در محل کار حضور خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته همه ما می‌دانیم که تعطیلات و محدودیت های شدید راه حل اصلی مشکل کرونا نیست. مشکل کرونا صرفا از تغییر سبک زندگی حل می‌شود یعنی مردم اگر سبک زندگی خود را همراه با اجرای پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌های فیزیکی و عدم رفت و آمدهای خانوادگی عدم حضور در مراسم عزا و شادی و مناسب مذهبی و دینی اگر این ها را تغییر ندهند با تعطیلی کرونا شرایط به همین صورت خواهد بود و تغییر چندانی نخواهد کرد

روحانی با بیان اینکه تعطیلی اعلام هشدار به جامعه است برای این که همه به یک انضباط دقیق اجتماعی برگردیم، اظهارکرد: این انضباط دقیق اجتماعی است که می‌تواند مقابله اصلی با کرونا باشد و همین الان آمار ما نشان می‌دهد ۵۱ درصد ابتلاها به دلیل رفت و آمد خانوادگی است اگر در ۲ هفته‌ای که تعطیلی و محدودیت‌های شدید برقرار می‌شود به همان نسبت رفت و آمد بیشتر شود، ابتلا به کرونا از ۵۱ درصد به دلیل رفت و آمد خانوادگی به ۶۰درصد می‌رسد.

وی ادامه داد: ممکن است از یک طرف ابتلا به کرونا را کاهش دهیم اما از یک طرف ممکن است افزایش یابد، پس راهش این است - حتی اقلیتی که در جامعه ما متاسفانه رعایت نمی‌کنند- همه به این درک برسیم که این بیماری وجود دارد و تا پایان امسال هم است و در سال آینده ممکن است باشد چون نه هنوز به درمان قطعی برای این بیماری رسیدیم نه واکسن؛  هیچکدام. 

رییس جمهوری با بیان اینکه شرایط طوری است که از طریق اجرای دقیق پروتکل‌های بهداشتی خود را باید مصون بداریم، خاطرنشان کرد: این تعطیلات برای هشدار این موضوع است که فضای تنفسی برای کادر درمان به وجود بیاید. کادر درمان خیلی در فشار است و این تعطیلات موجب می‌شود تا فضای چند هفته‌ای برای آنان به وجود بیاید که به خود استراحت دهند.

رییس دولت تدبیر و امید تصریح کرد: در کرونا از حیث تجهیزات، ‌ تخت وآی سی یو در مشکل و فشار نیستیم اما فعالیت کادر درمان ما یک کار ۱ تا دو ماه نیست بلکه ۹ ماه مداوم  در حال کار هستند و این، کادر درمان را خسته کرده است. لذا تعطیلات برای این است فرصتی برای تجدید قوای کادر درمان فراهم کنیم و مردم هم احساس کنند خطر جدی است. وقتی تعداد فوتی‌ها نزدیک ۵۰۰ نفر در روز  می‌رسد، هشدار بزرگ برای همه ماست و باید کمک کنیم این برنامه جامع مقابله با کرونا به خوبی اجرا شود.  

روحانی گفت: نخست مردم و بعد گروه‌های ناظر، بسیج شده و همه دست به دست هم دهیم تا این طرح به خوبی اجرا شود.  از روز شنبه آینده همه جلسات در همه قوا، شرکت‌های دولتی و غیردولتی جلسه بالای ۱۵ نفر در شرایط قرمز نباید داشته باشیم. این شرایطی است که وزارت بهداشت تعیین کرده و در قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا و بعد از آن در ستاد تصویب شده است.  

رییس جمهوری تاکید کرد: این مصوبه حکم قانون را دارد و همه کشور باید این مقررات در شرایط قرمز، نارنجی و زرد را رعایت کنند و پروتکل‌هایی که دیروز ابلاغ شده است، باید پیاده شود.

روحانی با بیان اینکه با افزایش و شدیدتر شدن محدودیت‌ها، فشار اقتصادی بر مردم هم زیاد می‌شود، اظهار داشت: دولت باید کمک‌هایی انجام دهد تا بخشی از این مشکلات کاهش یابد. قبلا می‌گفتیم فشار بر روی کسانی است که حقوق ثابت‌بگیر هستند اما در شرایط کنونی اگر ادارات تعطیل شوند، آنها حقوق‌شان را می‌گیرند. امروز مشکل کسانی هستند که حقوق ثابت نمی‌گیرند و باید با فعالیت‌شان، کسب و کارشان و خدماتی که ارائه می‌دهند، درآمدی کسب کنند. 

رئیس قوه مجریه خاطرنشان کرد: براساس برآوردها به یک سوم جامعه برای چهار ماه بسته کمک معیشتی ارائه خواهد شد. روز شنبه در ستاد ملی کرونا، این بسته تصویب می‌شود. افرادی که مشمول این کمک می‌شوند، در ماه آذر، دی، بهمن و اسفند ماهانه به ازای هر نفر ۱۰۰ هزار تومان می‌گیرند تا کمکی برای معیشت مردم شود.

به گفته روحانی، وام یک میلیونی هم برای خانوارها که حدود ۱۰ میلیون خانواده می‌شود، پرداخت می‌شود که البته این وام برای همه یارانه‌بگیرها نیست. 

وی با تاکید بر اینکه در درمان کرونا اگر کسی بیمه نیست، حتما تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد: داروهایی که برای کرونا توصیه می‌شود، هر چند این بیماری هنوز دارویی ندارد، اما اروهای توصیه شده مشمول بیمه می‌شود. 

رئیس‌جمهور از اقدامات شرکت‌های دانش‌بنیان تشکر کرد و ابراز داشت: شرکت‌های دانش‌بنیان کیت‌هایی برای تشخیص کرونا تهیه کرده‌اند که ظرف ۲۰ دقیقه نتیجه را مشخص می‌کند. ما در سی‌تی اسکن و ونتیلاتور نیازی به خارج نداریم. همه داروهایی که گفته می‌شود مفید است، در داخل تولید می‌شوند. در واکسن هم تلاش‌هایی می‌شود، هرچند برای خرید واکسن‌ از خارج تلاش‌هایی انجام داده‌ایم تا اگر در خارج زودتر تولید شد، از آنها خریداری کنیم.

روحانی با بیان اینکه در این ایام شرایط اقتصادی و اجتماعی رو به بهبود است، عنوان کرد: علامت‌های کاهش قیمت کالا، ارز و سایر مسائل را مشاهده می‌کنیم. تلاش دولت این است که مسیر کاهشی ادامه یابد. کسانی به ناروا می‌گویند دولت می‌خواهد قیمت ارز و کالا افزایش یابد اما تمام همت دولت کاستن آلام مردم و کاهش قیمت‌ها است.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: حجت الاسلام روحانی حسن روحانی روحانی کادر درمان محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۷۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس

سید ابوالفضل هاشمی اصل گفت: اولویت تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدا، رسیدگی ویژه به پرداخت مطالبات و مسائل رفاهی کارکنان مجموعه تحت پوشش دانشگاه بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به تلاش شبانه‌روزی کارکنان حوزه سلامت در خدمت‌رسانی به جامعه افزود: اگر چه بی شک این خدمات با پشتوانه انگیزه معنوی صورت می‌گیرد، اما دانشگاه نیز خود را در برابر این تلاش‌ها مسئول می‌داند و با تلاش و پیگیری‌های انجام شده، موفق به پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات اساتید، پزشکان و کارکنان دانشگاه در سال ۱۴۰۲ شدیم.

به گفته او، در سال ۱۴۰۲، ۱۱ ماه از مطالبات پزشکان متخصص، ۱۲ ماه از مطالبات پزشکان عمومی استخدامی و مشارکتی و ۱۲ ماه از مطالبات درمانگاه‌ها پرداخت شده است.

هاشمی اصل ادامه داد: همچنین پرداخت ۱۳ ماه اضافه کار شبکه‌های بهداشت و درمان و ۱۱ ماه از معوقات کارکنان سایر مراکز تحت پوشش، از دیگر موارد انجام شده در سال ۱۴۰۲ بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ابلاغ دستورالعمل پرداخت تعرفه خدمات پرستاری از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در همین راستا طی سال گذشته، ۱۴ماه از مطالبات تعرفه خدمات پرستاری پرستاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مبلغ بیش از ۳ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ مثقال در کانال ۱۴ میلیونی بسته شد
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان